Get your tickets

Upcoming Spiritual Dinners

12 september 2021: The Self-Care Sunday
Deze editie draait om self-care en verbinding. Je hebt ruimte om met jezelf en de andere aanwezigen te verbinden: dé perfecte start van jouw week! We gaan mediteren, yoga doen, een hapje eten, een 'get to know me' spel spelen en een kaartje trekken om met je intuïtie te verbinden. Zien we jou ook daar? Klik beneden op de button en koop je ticket!
11 april 2021: The power of a new beginning
Ben je toe aan een ontspannen middag waarbij je de ruimte krijgt om in te checken bij jezelf, je kunt verbinden met likeminded mensen en vol inspiratie de middag afsluit? Na vele succesvolle edities, zijn we terug met The Power of a New Beginning! Een nieuw begin. Dit is waar velen zich op emotioneel en spiritueel vlak in bevinden of naartoe bewegen. We zijn ook de lente ingegaan en deze periode brengt nieuwe energie met zich mee. De lente is het seizoen van geboorte en groei; een nieuw begin. We starten de middag met een ontspannen meditatie dat in het teken staat van een nieuw begin, zodat je met jezelf en met de andere aanwezigen kunt verbinden en je intentie voor de komende periode verder mag laten wortelen. Je deelt mee aan The Spiritual Dinner Deep Talk, dit is een moment waarbij je de aanwezigen beter leert kennen, doordat je 1-op-1 met elkaar in gesprek gaat. We zullen ook genieten van een creatieve verrassingsact!
13 februari 2021: Self-love Edition (online)
We zullen tijdens deze editie stilstaan bij de belangrijkste relatie die je kunt hebben, namelijk de relatie met jezelf. De mate waarin je een goede relatie met jezelf hebt, bepaalt de mate waarin je een goede relatie met anderen hebt. Verwacht een krachtige Self-Love meditatie waarbij je met jezelf verbindt, verdiepende 1-op-1 gesprekken met anderen over zelfliefde, een Self-Love quiz & een creatieve & inspirerende opdracht waarbij je in verbinding komt te staan met zelfliefde.

Get your ticket(s)!

Are you inspired to join us for the next diner? Buy your ticket(s) here for our next edition!
For our Dutchies, you can also watch this video of Demi & Hernany sharing their experiences at the Spiritual Dinner Club.